cheap continue under $55 successes may be eye-catching.
Met regelmaat participeren
of organiseren wij een event

ZUSS

draagbare kunst

We participeren en organiseren evenementen over de hele wereld

Komende evenementen:

Sneak Preview- Samen met Anneke van de Vrede maken we een Tentoonstelling in het Stadsmuseum in Harderwijk over Duurzame Mode – Goed voor de Toekomst! Die zal de hele zomer te zien zijn, gratis toegankelijk, van 19 Juni t.e.m. 28 Augustus. Volg onze website en social media voor meer informatie

Voorgaande evenementen:

2019

Duurzame Mode IN de Piramide @ Landjuweel 2019 Duurzame mode Ruigoord Landjuweel 2019, met Anneke van de Vrede en ik. Het was goeeeed!

klik op de onderstaande afbeelding om de video te starten of te stoppen!

2018

Voor een evenement in Amsterdam (Insekten Sekte) heb ik bijenkostuums gemaakt ter ere van de bijen. De vesten zijn gemaakt van gerecyclede binnenbanden en kunnen los gedragen worden. Soms doe je het gewoon voor de lol!

2018
Dag van de Duurzaamheid. Kom op de modeshow van Blije Meisjes, Zuss fashion en Refashionata onder andere deze jurk zien, gemaakt van oude stropdassen. 100% duurzaam!
Locatie: Hondegatstraat en Markt, Harderwijk.
super sjiek
2018

Zeemeermin in Amsterdam, fotograaf  MoniQue Daemen, model Sunny,  magisch! Kostuum Zuss Fashion – The Black Mermaid aan de Amstel!

2018
Het grote jaarlijkse festival van Ruigoord. Samen met enthousiaste en geweldige modellen hebben we samen een wandelende modeshow neergezet en in de avond fosforescerende kleding met lasers in de Beeldenroute op de zaterdag met heel veel plezier!
trio ruigoord
2012
Shakespeare’s Romeo & Juliet gerecycled en uitgevoerd juni 2012 door Universiteit in NYC. Mooie synergie tussen Exquisite Corpse Festival en Zuss Fashion Design.
compleet
mooie hoed
corpse festival

EEN GREEP UIT DE VELE Zuss shows en evenementen

Art2Give
Harderwijk, Nederland, 3 december 2004

Art2Give
modeshow en feest in ons lokale, meer dan 500 jaar oude, kunstcentrum Catharinakapel.

Festival Globalisering
Amsterdam, 26 juni 2004. Krijnie’s dochter Corina maakte foto’s van Anka-modellen op de catwalk van Festival Globalisering. Een gratis evenement over globalisering met prikkelende discussies, prikkelende workshops en spannende culturele happenings.

RUB-prestaties – Christine Olson
Madison, Wisconsin, VS, 28 februari 2004. een optreden van Christine Olson, uitgevoerd in chocolade en meel met artiesten die rubberen Zuss-gorgets dragen. De RUB-uitvoering maakte deel uit van de HIVE-show en vond plaats op een leegstaande kantoorvloer uit de jaren 70 met gastartiesten Kate Mura en Christee Koberle, live-optredens en meeslepende en enkele interactieve video-installaties. Foto’s door Christine Olson (..en een door Captain Baker).

Ron Scharis
Zaandam, november 2003. Fotograaf Ron Scharis maakte foto’s van modellen Ezi en Maritte in een oude, lege en koude fabriek, met als ‘accessoires’ twee prachtige chromen low-rider motoren.

XistanZ
Nederland, september 2003. Juana, Yvon, Pieter. Het XistanZ Models & Fashion collectief maakte foto’s van model Noelle.

Eric Muss-Barnes
Los Angeles, VS, 12 juni 2003

Samen met Wicked Talent hebben gothic supermodel Donna Ricci en mannelijk model Jozua Watts fotograaf Eric Muss-Barnes een fotoshoot gedaan in een dorp waar Josie Wales ooit de hele bevolking vermoordde, hun bourbon dronk en hun paarden meenam. Zeer weinig mensen weten dit. Hij draagt echter de Playful Tubes-top (nou ja, het meeste), zij draagt de Strapless Adventure-jurk. Een andere manier om rubber te dragen. En dus een must-see.

Futuristisch mode-carnaval
Los Angeles, VS, 17 mei 2003
Futuristisch mode-carnaval. Gechoreografeerde cybermodeshow door topontwerpers uit de regio, Zuss uit Nederland en de meest prominente modellen van Los Angeles. Georganiseerd door Wicked Talent. Fashions worden daarna geveild voor The Institute of Accelerating Change. Slechts een pagina 3 foto’s.

BBC’s Earth Report
Harderwijk, Nederland, 9 augustus 2002. Rob Gould, producer van Trust for the Environment, verbleef 2 dagen in Harderwijk om ons te interviewen en enkele modellen te filmen voor BBC World’s Hands On! Waste to Wages-serie. We keken over Robs schouder. (Te zien in BBC World’s Earth Report, herhaaldelijk uitgezonden sinds november 2002.)

STBS-YesTV
Amsterdam, 2 augustus 2002. Gefilmd door de Israëlische crew van STBS-YesTV voor een serie over 10 wereldsteden en hun huidige cultuur, over eten, mode en uitgaan. Zuss Fashion Design staat voor hot en nieuwe mode in Amsterdam vandaag! De serie zal ook aan andere tv-zenders worden verkocht, dus het kan in de toekomst alsnog naar je tv worden gestraald. We hebben foto’s gemaakt.

Kulting 2002
Harderwijk, Nederland, 25 mei 2002. Kulting. Een keer per jaar verandert de binnenstad van Harderwijk – onze geboorteplaats – in een soort podium ‘voor iedereen om zijn of haar artistieke of creatieve kunst aan het publiek te laten zien’. Dat evenement heet Kulting. In een oud 17e eeuws pand, ooit onderdeel van de Universiteit van Harderwijk, tegenwoordig de thuisbasis van ons lokale milieucentrum ‘De Hortus’, lieten we zien hoe we het eigenlijk doen. En we hebben een aantal mooie modellen meegenomen. 12 pagina’s.

Dit was een korte impressie van de vele tientallen internationale evenementen en modeshows, waaraan zuss fashion en design meedewerking verleende of organisator is geweest. Wij vertrouwen erop jullie een goed beeld te hebben gegeven van heden en verleden.

zuss fashion en design

IMPRESSIES: