Met de hand gemaakte, unieke mode
en accessoires, van gerecycled rubber.

ZUSS

draagbare kunst

Ons werk

Elk stuk dat we maken is een uniek en origineel kunstwerk.

Elk ontwerp is met de hand gemaakt. Elk gaatje, elke veter, elke knoop is met de hand gemaakt. Er zijn geen machines bij betrokken: alleen onze handen, schaar, een perforator en onze verbeelding. Geen lijmen, geen naaien Hier betaalt u voor: onze verbeelding, magie, creativiteit en de vele, vele uren handwerk.

We gebruiken binnenbanden van fietsen en brommers, soms versierd met kralen en zo. We vinden het erg leuk om met dit materiaal te werken en vinden het een uitdaging om te werken met de beperkte vormen en vormen van de gebruikte bANDEN en zwaartekracht. Het voelt meer als beeldhouwen dan als naaien.

Het dragen van een ZUSS-modeontwerp is geen kleinigheid; u zult zich er zeer bewust van zijn, vooral als u het huid strak draagt. Dit stevige en eigenwijze materiaal voelt koel aan als het je vlees raakt, maar verwarmd door je lichaamswarmte wordt het zacht en geeft je de sensatie van Zuss Fashion Design .

We waarderen het leven enorm, we houden van de manieren van de natuur. We zijn onlosmakelijk verbonden met al het leven. Wij zijn van mening dat de som meer is dan het totale aantal onderdelen. Het laat ook zien in de manier waarop we leven en de manier waarop we verbonden zijn met de mensen om ons heen, onze stam.

ARMKLEDING EN ACCESSOIRES

Enkele voorbeelden:

KAPHandschoenen
 

ARMBANDEN

       

ARMBANDEN BOVENARM

 

SETS

TASSEN

ENKELE VOORBEELDEN:

 

 

 

   

RIEMEN

Enkele voorbeelden:

 

JASSEN

ENKELE VOORBEELDEN:

HOEDEN

ENKELE VOORBEELDEN:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JASSEN

ENKELE VOORBEELDEN:

 

 

 

 

JURKEN

ENKELE VOORBEELDEN:

BROEKEN

ENKELE VOORBEELDEN:

STROPDASSEN

ENKELE VOORBEELDEN:

 

 

 

 

ROKKEN

ENKELE VOORBEELDEN:

 

 

 

VESTEN

ENKELE VOORBEELDEN:

BEENMODE

ENKELE VOORBEELDEN:

Enkele voorbeelden van toegepaste werken.
Deze pagina is slechts om een indruk te krijgen van ons werk. Stukken zijn uniek en nagenoeg altijd “one of a kind”. Voor recente en koopbare werken verwijzen we u naar onze shop. Ook kunt u langskomen op een evenement om ter plaatse uw favoriet aan te kopen.